TS'li futbolcular bayanlarla!

Trabzonsporlu Oyuncular Egemen Korkmaz, Gustavo Colman ve Promise Isaac eşleriyle ayrıca genç futbolcu Barış Memiş Bayan Komisyonu tarafından 18 Ocak Pazar günü 13.00-15.00 saatleri arasında Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek olan birlik ber

TS'li futbolcular bayanlarla!

Trabzonsporlu Oyuncular Egemen Korkmaz, Gustavo Colman ve Promise Isaac eşleriyle ayrıca genç futbolcu Barış Memiş Bayan Komisyonu tarafından 18 Ocak Pazar günü 13.00-15.00 saatleri arasında Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde düzenlenecek olan birlik beraberlik toplantısına katılacaklar.

Sadece bayanlara özel etkinlikte, bilgilendirme semineri, karşılıklı bilgi alış verişi, brunch, hediye çekilişleri, futbolcuların imza dağıtımı ve birçok sürpriz yer alacak.

Bayan Komisyonu Genel Koordinatörü Arzu Yalçınalp bu etkinliğin sadece bayanlara özel olduğunu belirterek, "Tüm bayanlar davetlidir" dedi. Hafta sonu Moloz Mevkii'nde bulunan Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde yapılacak etkinlikte bayanlara yönelik birçok sürpriz hazırladıklarını da belirten Yalçınalp, "Çeşitli hediyeler ve keyifli söyleşilerin yanı sıra futbolcular da bayanlara imza dağıtacaklar” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler