TS'li futbolcular AROG'u izledi

Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında kendi sahasında Kocaelispor'u konuk edecek olan lider Trabzonspor, bu maç öncesi Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı AROG filmiyle stres attı. Trabzonspor, Pazar günü Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehm

TS'li futbolcular AROG'u izledi

Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında kendi sahasında Kocaelispor'u konuk edecek olan lider Trabzonspor, bu maç öncesi Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı AROG filmiyle stres attı.

Trabzonspor, Pazar günü Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenmanın ardından teknik heyet ve futbolcular, sinemaya gitti. Salona ayrı ayrı gelen Bordo-mavili futbolcular, taraftarların büyük ilgisiyle karşılaştı. Bordo-mavili takım, Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı AROG adlı filmi izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor