TS'li futbolcudan Şapel talebi

Geçen yılın sonlarına doğru Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde inşaatı başlanan ancak yarım kalan mescit ve şapel için yeniden düğmeye basıldı. Karadeniz fırtınasının Müslüman yabancı futbolcusu Waris'in, tesisler içerisinde yapımına devam edilen Mescidin, H

TS'li futbolcudan Şapel talebi
Geçen yılın sonlarına doğru Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde inşaatı başlanan ancak yarım kalan mescit ve şapel için yeniden düğmeye basıldı.
 
Karadeniz fırtınasının Müslüman yabancı futbolcusu Waris'in, tesisler içerisinde yapımına devam edilen Mescidin, Hristiyan Yunan futbolcu Papadopoulos'un da Şapelin bir an önce bitirilmesi için yönetimden talepte bulunduğu öğrenildi.
FARKLI DİNLERE SAYGI ÖNEMLİ
 
Papa dopoulos, "Şapel inşaatına ben de yardım etmek istiyorum. Bu çok güzel bir ibadethane olacak" dedi. Sık sık inşaatı devam eden mescidi ziyaret eden Waris ise, "Müslüman bir ülke olduğu için burayı tercih ettim. Bu proje de çok güzel ve örnek bir uygulama" diyerek Mescit inşaatının tamamlanması için sabırsızlandığını söyledi. Papadopoulos da, şapelin inşaatının tamamlanması için yardıma hazır olduğunu belirterek, "Müslüman bir ülkede bir takımın farklı dindeki oyuncuları için böyle bir şeyin düşünmüş olması bile çok güzel" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor