TS'li Ferhat ameliyat oldu

Trabzonspor’un Oyuncusu Ferhat Öztorun, burnundaki tıkanıklık ve kemik eğriliği sebebiyle İstanbul Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde başarılı bir operasyondan geçirildi.Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tahsin Özbek tarafından gerçekleşt

TS'li Ferhat ameliyat oldu

Trabzonspor’un Oyuncusu Ferhat Öztorun, burnundaki tıkanıklık ve kemik eğriliği sebebiyle İstanbul Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde başarılı bir operasyondan geçirildi.

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tahsin Özbek tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu Trabzonsporlu oyuncu kamp dönemine sorunsuz bir şekilde yetişeceği açıklandı.

Trabzonspor ise hem futbolcusuna hem de sponsoruna mesaj yayımladı. Trabzonspor; “Ferhat’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sponsorumuz Medical Park’a da katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler