TS'li eski yönetici başkan adayı

Haber61.net - Spor servisi - Trabzonspor eski yöneticilerinden Emin Kahraman yapılacak olan ilk kongrede başkan adayı olacağını açıkladı.Eski Başkanlar Mehmet Ali Yılmaz, Nuri Albayrak ve son olarak Sadri Şener döneminde yönetici olarak görev yapan Emin K

TS'li eski yönetici başkan adayı

Haber61.net - Spor servisi - Trabzonspor eski yöneticilerinden Emin Kahraman yapılacak olan ilk kongrede başkan adayı olacağını açıkladı.

Eski Başkanlar Mehmet Ali Yılmaz, Nuri Albayrak ve son olarak Sadri Şener döneminde yönetici olarak görev yapan Emin Kahraman, ailesinden ve yakın dostlarından büyük destek görerek böyle bir karar aldığını açıkladı. Adaylığı önümüzdeki günlerde yapacağı basın toplantısı ile açıklayacağını belirtti.

Böyle bir karar almasındaki en önemli nedenin Trabzonspor'un şuandaki mevcut durumu olduğunu belirten Kahraman'ın, yöneticilik yaptığı dönemlerde beraber görev yaptığı arkadaşlarından büyük destek gördüğü öğrenildi.

Haber61.net/ Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor