TS'li eski golcünün komik hikayesi!

Ligimizde bir dönem Ankaragücü, Trabzonspor ve o zamanki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor formaları giyen Robert Vittek, transfer döneminde yaşadığı komik hikayeyi anlattı. 2010 yılında Lille'den Ankaragücü'ne transfer olan Slovak futbolcu, Ankara'

TS'li eski golcünün komik hikayesi!
Ligimizde bir dönem Ankaragücü, Trabzonspor ve o zamanki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor formaları giyen Robert Vittek, transfer döneminde yaşadığı komik hikayeyi anlattı.
 
2010 yılında Lille'den Ankaragücü'ne transfer olan Slovak futbolcu, Ankara'da kendisini hiçbir yetkilinin karşılamadığını çünkü kulüp tarafından gönderilen şoförün başka birisi tarafından "Ben Vittek'im" diyerek kandırıldığını söyledi.
 
İşte Vittek, Ankara'daki ilk gününde başına gelen o komik olayı böyle anlattı:
 
"Ankara'ya gittiğimde çılgın bir hikaye ile karşılaştım. Kulüpten insanlar, beni karşılamak için havaalanına gelmişler, ancak benim uçağım, problem nedeniyle geç havalandı. Kulüp de, beni alması için havaalanına bir şoför göndermiş. Elinde de benim ismimin yazılı olduğu bir döviz varmış. Uçaktan indiğimde orada kimseyi bulamadım. Olayı sonra bana anlattılar. Benden bir saat önce siyahi bir adam gelmiş ve elinde döviz olan şoförü görüp, "Ben Robert Vittek'im" demiş. Şoförün benim nasıl göründüğüm ile ilgili bir fikri yokmuş, bu yüzden bagajı almış ve onu kulübe götürmüş. Hatta adam şoförü bir sigara yakmak için bekletmiş bile! Tesislere geçtiklerinde adam aç olduğunu söylemiş, onu restorana götürmüşler. Sonra kulübün menajeri gelmiş ve "Vittek nerede" demiş. Şoför tabii ki, "Restoranda" diye cevap vermiş. Birkaç dakika sonra menajer geri dönmüş ve, "Hayır restoranda değil, bana onun nerede olduğunu söyle" diyerek çıkışmış. Sonra şoför ona yemek yiyen siyahi adamı göstermiş. Menajer patlamış, "Hayır bu adam Vittek değil, delirdin mi sen?" (Gülüşmeler). Ben de havaalanında bu arada şoför aradım ve "Nerede bu salak" diye kendi kendime söylendim. Sonunda bir taksiye binmek zorunda kaldım."
 
HER ŞEY BEDAVAYDI
 
Vittek, Ankara'daki diğer günlerinin ise oldukça güzel geçtiğini söyledi. Özellikle halkın futbola ilgisini vurgulayan yıldız golcü şunları söyledi:
 
"Bu karşılaştığım en ilginç olaylardan biriydi. Beni sürekli güldürüyor. Yani Türkiye'deki kariyerimin başlangıcı böyleydi. Türkiye kötü değildi. Farklı bir kültürdü, alışmam gereken yeni bir hayat vardı. Almanya'dan ya da Fransa'dan farklıydı. Ama ülkedeki futbol deneyimi, gerçekçi bir futbol deneyimi sunuyordu. Türkler futbolu çok seviyor, futbol için deliriyor. Kulübümle maaş konusunda yaşadığım problemler vardı ve restoran gittiğimde bana her şeyi bedavaya sunuyorlardı."
 
Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor