TS'li Colman, adak adadı!

Şampiyonluk için bir de adakta bulunduğunu belirten başarılı futbolcu, "Eğer şampiyon olursak ülkeme gittiğim zaman kutsal bir kilise var. Ülkenin önemli kiliselerinden biri. Oraya 5-6 saatlik bir yolu yürüyerek gitmek zorundayım. Bu şekilde bir adak adad

TS'li Colman, adak adadı!

Şampiyonluk için bir de adakta bulunduğunu belirten başarılı futbolcu, "Eğer şampiyon olursak ülkeme gittiğim zaman kutsal bir kilise var. Ülkenin önemli kiliselerinden biri. Oraya 5-6 saatlik bir yolu yürüyerek gitmek zorundayım. Bu şekilde bir adak adadım. " dedi.

 

Colman, Trabzonspor Dergisi'nin mayıs sayısına verdiği röportajda, Trabzonspor'da 3. yılı geride bıraktığını hatırlatarak, "Dönüp baktığımda bu kadar zamanın geçtiğine inanamıyorum. Zaman çok hızlı ilerledi. Aynı zamanda benim burada ki gelişimim çok hızlı oldu. Çocuklarım burada büyüyorlar, ailem burada. Ben ve ailem Trabzon'da olmaktan dolayı çok memnunuz. Çünkü çok hareketli bir yaşam sürmüyoruz. Sakinliği tercih eden insanlarız. Bu şehir bize çok uygun. " dedi.

 

Başarılı futbolcu, kendisine takılan "komando" lakabının da hoşuna gittiğini dile getirdi.

 

Takımda yakalanan uyumun 2. 5- 3 senelik bir çalışmanın eseri olduğunu anlatan Colman, oyuncular olarak birbirlerinin eksiklerini çok iyi tamamladıklarını kaydetti. Yıldız futbolcu, Trabzonspor'da birlikte oynamaktan en fazla keyif aldığın oyuncuların Selçuk İnan, Jaja, Yattara, Alanzinho, Umut ve Burak'ın geldiğini ifade etti.

 

Geçtiğimiz sezon ve bu sezonun ilk yarısına göre performansının düştüğü eleştirilerini katılmayan başarılı futbolcu, şu değerlendirmeyi yaptı:

 

"Sayılara ve rakamlara bakarsan böyle bir sonuca varabilirsin. Çünkü geçen sezonu yanılmıyorsam 11 golle tamamlamıştım. Şimdi birçoğu ister istemez bu sayıya bakıp formsuz olduğum yorumunu yapıyorlar. Bu sezon çok farklı bir yerde ve farklı bir şekilde oynuyorum. Hepsinden önemlisi çok farklı bir görev üstleniyorum. Daha çok defansif bir görev alıyorum. Dolayısıyla ileriye çokta çıkma şansım olmuyor ya da çıktığım pozisyonlarda ancak golün hazırlayıcısı olabiliyorum. Bunu bir form düşüklüğü olarak nitelendirmek bence pek hakkaniyetli olmaz. "

 

İkinci yarıdaki puan kayıplarının en önemli sebebinin ise zihinsel yorgunluk olduğunu söyleyen Colman, "Çok iyi bir devre arası hazırlık kampı geçirdik ve dengeli bir programla çalışmalarımızı yürüttük. Ama işin içerisine zihinsel yorgunluk girmeye başladı. Çünkü liderken bir şeylere tekrar başlamak beraberinde bir yorgunluğu getiriyor. Bunun sonucunda bir bocalama dönemi yaşadık ama ondan sonra ki döneme bakarsanız takım yeniden kendini bulmaya başladı. Devre arasında yapılan çalışmaların meyvelerini teker teker toplamaya başladık. Ben kişisel olarak bunu rahatlıkla hissedebiliyorum. Koşarken, mücadele ederken, hiçbir zorluk yaşamıyorum. " ifadelerini kullandı.

 

Takım olarak gösterdikleri gelişimin neticesinde bugünkü konumlarına geldiklerini anlatan yıldız oyuncu, "Bu takım buraya gökten zembille inmedi. Transfer olduğum sezon oluşturulan kadro ilk sezonunda aslında şampiyonluğa çok yaklaşabilecek fırsatı yakalamıştı ama iç sahada kaybettiğimiz o iki maç bizim o şansımızı elimizden almıştı. Bu takım sürekli olarak yavaş yavaş da olsa bir gelişim gösterdi ve buralara kadar geldi. O yüzden bu benim için şaşırtıcı bir performans değil. " dedi.

 

Bu sezon için bir adak adadığını da açıklayan başarılı oyuncu, şöyle konuştu: "Aslında söylenmez derler ama ben bunu söylemekte bir sakınca görmüyorum. Eğer ki şampiyon olursak ülkeme gittiğim zaman kutsal bir kilise var. Ülkenin önemli kiliselerinden biri. Oraya 5-6 saatlik bir yolu yürüyerek gitmek zorundayım. Bu şekilde bir adak adadım. "

 

Trabzonspor ile 2 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğuna değinen Colman, şu anda geleceklere ilgili bir plan yapmadığını, tek düşüncesinin şampiyonluk olduğunu anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor