TS'li Buğra Rizesporlu oldu

Bank Asya 1. Lig'inde sahasında Manisaspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, zorlu rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Suat Kaya, ligin en iyi takımlarından bir

TS'li Buğra Rizesporlu oldu
Bank Asya 1. Lig'inde sahasında Manisaspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, zorlu rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Suat Kaya, ligin en iyi takımlarından biri olan Manisaspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek sahalarında oynayacakları maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Ligin zirvesiyle arada olan puan farkını kapatmak için alacakları 3 puanın oldukça önemli olduğunu ifade eden Kaya, "İkinci yarıya hiç beklemediğimiz bir yenilgi ile başladık. Ancak bu geride kaldı. Sahamızda konuk edeceğimiz Manisaspor maçını kazanıp bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Manisaspor ile çok kritik bir maç oynayacağız. Zirve yolunda bizim için önemli bir maç Mutlaka kazanmak zorundayız. Ben futbolcularıma istediklerimi söyledim. Benim takımım çok koşmalı, çok çaba sarf etmeli. Benim takımım sahada mağlup oluyorsa adam gibi canı acıyarak mağlup olmalı. Futbolcularım Güngören Belediyespor yenilgisini Manisaspor maçında telafi edecektir. Buna inanıyorum" diye konuştu.

TRABZONSPORLU BUĞRA TAKIMA KATILDI
Öte yandan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Suat Kaya'nın isteği doğrultusunda anlaşmaya varılan Trabzonsporlu genç futbolcu Buğra takıma katıldı. Sezon sonuna kadar kiralık olarak Çaykur Rizespor'da forma giyecek Buğra için Trabzonspor kulübünün para talebinde bulunmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor