TS'li aidatını yatırmayı UNUTMA

19 bin 773 üyesi bulunan Trabzonspor'da üyelerin 20 Kasım ile 20 Aralık tarihleri arasında Tüzük gereği her yıl yapması gereken Mali Genel Kurul unda oy kullanmak için aidatlarını 30 Eylül 2009 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar yatırmaları gerekiyo

TS'li aidatını yatırmayı UNUTMA

19 bin 773 üyesi bulunan Trabzonspor'da üyelerin 20 Kasım ile 20 Aralık tarihleri arasında Tüzük gereği her yıl yapması gereken Mali Genel Kurul unda oy kullanmak için aidatlarını 30 Eylül 2009 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar yatırmaları gerekiyor .

Kulüp Tüzüğünün 19. Maddesi gereği 30 Eylül mesai saati bitimine kadar üye aidatını yatırmayan üyeler 2010 yılı içinde 30 Eylül akşamına kadar yapılacak olan herhangi bir kongrede oy kullanamayacaklar.

Divan Başkanlık kurulu başkanı Ali Özbak konu ile ilgili olarak haber61. net'in sorularını yanıtlarken, üyeleri Tüzük gereği Aralık ayı içersinde yapılacak olan Olağan Mali Genel kurulda oy kullanmaları için 30 eylül akşamına kadar aidatlarını yatırmaları konusunda uyardı.

Özbak, Tüzük gereği Trabzonspor'un Mali Genel kurulunun 20 Kasım ile 20 Aralık tarihleri arasında yapılmasının zorunlu olduğunu belirterek” Bu kongre her yıl tüzük gereği 20 Kasım ile 20 Aralık tarihleri arasında her hangi bir gün yapılmak zorunda. Bunun seçimli olup olmayacağı ise yönetim kurulunun bileceği iş. 

Bu nedenle tüzük gereği üyeler en gen 30 Eylül akşamına kadar aidatlarını yatırmak zorunda. 30 Eylül tarihi bunun için belirlendi. Her yıl böyle olacak. 30 Eylül tarihine kadar aidatlarını yatırmayan üyeler ise bir yıl süre ile kongrelerde oy kullanma haklarını kaybedecekler.

Mali Genel Kurulda gelir gider raporları görüşülecek, bütçe onaylanacak .

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler