TS'den Yanal açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Radyospor'un kendisiyle yaptığı röportajda sarfettiği cümlelerin bugün yazılı basında yer almasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Teknik Direktör Ersun Yanal'a yönelik kullandığı ifadelerin anlaşılmaz biçimde sap

TS'den Yanal açıklaması
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Radyospor'un kendisiyle yaptığı röportajda sarfettiği cümlelerin bugün yazılı basında yer almasıyla ilgili bir açıklama yaptı.


Teknik Direktör Ersun Yanal'a yönelik kullandığı ifadelerin anlaşılmaz biçimde saptırıldığını kaydeden Hacısalihoğlu üstelik bunun bir müsabaka arefesinde yapılmasını manidar bulduğunu vurguladı.

Kendisine yöneltilen, ''Ersun Yanal'ın arkasında mısınız?'' sorusuna karşılık ülkede alışılagelen bir anlayışa gönderme yapmak amacıyla, bazı cümleler kullandığına işaret eden Hacısalihoğlu, ''Sözlerimle bizim Ersun Yanal'la ilgili bir gündemimiz olmadığının altını çizdim. Türkiye'de bu gibi sorulara yöneticilerin verdiği cevapların sonuçlarının ne olduğunu bilen herkes ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır. Ancak her nedense bazı gazeteler olayı bu yönde değerlendirmeyip, kulüp içinde kargaşa çıkarmak adına bir tavır sergilemişlerdir. Bu yaklaşımı şiddetle reddediyor, başta da söylediğim gibi gündemimizde teknik direktör konusunun bulunmadığını bir kez daha tekrarlıyorum. Bu nedenle arkasında durmak ifadesini kullanmaya da gerek görmüyoruz. Zaten röportajın tamamına bakılırsa başlığı hariç bu amaca yönelik mesajlar verdiğimiz apaçık görülecektir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor