TS'den Volkan açıklaması

Trabzonspor Kulübünün resmi web sitesinden Volkan Şen transferi konusunda açıklama yapıldı.İŞTE O AÇIKLAMA;Oyuncumuz Volkan Şen’in transferi sırasında Başkanımız Sayın Sadri Şener ile Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı arasında varılan sözlü ce

TS'den Volkan açıklaması

Trabzonspor Kulübünün resmi web sitesinden Volkan Şen transferi konusunda açıklama yapıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA;

Oyuncumuz Volkan Şen’in transferi sırasında Başkanımız Sayın Sadri Şener ile Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı arasında varılan sözlü centilmenlik anlaşması üzerine kamuoyunda gereksiz ve maksatlı spekülasyonlar yapılmaktadır.

Bu anlaşma gereğince, Volkan Şen’in sadece bir defaya mahsus olmak üzere Bursa’da oynanacak ilk karşılaşmada forma giymemesi üzerine mutabakata varılmış, herhangi bir yazılı akit olmamasına rağmen söze ve güvene dayalı bu karar aynen uygulanmıştır.

Trabzonspor Kulübü olarak Türk futbolunda etik değerlere ve verilen sözün güvenilirliğine olan bağlılığımız adına sergilediğimiz tutum maalesef bazı çevrelerin maksatlı yorumlarıyla gölgelenmeye çalışılmaktadır.

Geçmiş dönemlere bakıldığında, benzer durumda olan sporcularımıza yönelik yapılan hakaretler henüz hafızalarımızdan silinmemişken, oyuncumuzu ve kurumlarımızı korumaya yönelik bu kararın ne kadar önemli ve değerli olduğu iyi yorumlanmalıdır.

Bizim anlayışımıza göre sporda kazanmak için her yol mubah değildir. Etik değerler ve Fair-Play olmazsa olmazımızdır.

Ayrıca söz konusu olayı kullanarak Başkanımız Sadri Şener’le Teknik Direktörümüz Şenol Güneş arasında üretilmeye çalışılan suni kriz havası, modası geçmiş provokasyon taktiklerinden başka bir şey değildir.

Tamamen farklı gündemlerle meşgul olan Trabzonspor’un içerisindeki her birey  bu oyunlara gelmeyecek kadar birbirine bağlı ve duyarlıdır.

Yoğun lig ve Şampiyonlar Ligi programı içerisinde konsantrasyonumuz sadece bu önemli müsabakalara yöneliktir.

Bunun dışındaki gündemlerle hiçbir ilgimiz yoktur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor