TS'den Vali Öz'e Onur üyeliği

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Türk futbolundaki anlayışın kökten değişime uğramasını istiyoruz. Asıl mecrasına taşınması için gerek spor adamlarına, gerekse sizin gibi değerli mülki idare amirlerine ve özellikle burada sporu yönetenle

TS'den Vali Öz'e Onur üyeliği

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Türk futbolundaki anlayışın kökten değişime uğramasını istiyoruz. Asıl mecrasına taşınması için gerek spor adamlarına, gerekse sizin gibi değerli mülki idare amirlerine ve özellikle burada sporu yönetenlere önemli görevler düşüyor" dedi.

Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticiler, Vali Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret ederek, onur üyelik belgesi sundu.

Vali Öz, Trabzonspor'un geçmişte yaşadığı başarılarla mutlu olduklarını belirterek, "O dönem Trabzonspor'un başarısında biraz yerelin, biraz amatör ruhun, biraz hemşehriciliğin, biraz Karadenizliliğin ve biraz da Anadolu'nun ruhu olmasının etkisi vardı. Zamanla futbolun profesyonelleşmesi ve parasallaşmasıyla bir bakıma o süreçte belli sıkıntılar yaşandı ancak gelinen noktada Trabzonspor hem futboluyla, hem de diğer spor dallarıyla Trabzon'un, Karadeniz'in, Anadolu'nun ve hatta Avrupa arenasında da Türkiye'nin sesidir. Trabzonspor, Türkiye'nin ve özellikle Trabzonluların ortak değeridir" diye konuştu.

Kulübü geleceğe taşımak için hep beraber çalışacaklarını dile getiren Vali Öz, şöyle devam etti:

"Maçlarda güzellikler yaşansın istiyoruz. 7'den 77'ye herkesin tribünleri doldurmasını istiyoruz. Sahada spor ahlakıyla güzellikler yaşanmasını istiyoruz. Gelen misafir takımıyla, ev sahibi takımla, taraftarıyla omuz omuza olacağı günleri bekliyor ve özlüyoruz. Son maçlarda güzel bir atmosfer oluştu. Seyirci ve tezahürat açısından oluşan bu güzel havanın devam etmesini istiyoruz. Yeni stadyumumuzla beraber önümüzdeki yıllarda daha derli toplu, daha profesyonel, daha kucaklayıcı bir Trabzonspor'u hep beraber oluşturacağız."

Kulüp Başkanı Hacıosmanoğlu ise Trabzonspor'un şehrin önde giden bir markası olduğunu dile getirdi.

Rakip seyircilerin yan yana maç seyrettiği bir ortamın oluşmasını arzu ettiklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:

"Sezonun ilk açılış maçında örnek teşkil etsin diye çocuklarımla Beşiktaş seyircilerinin arasına girerek maç seyrettim. Seyirci yasağını kaldıralım, deplasman yasakları da kalksın, herkes gitsin, maçını özgürce seyretsin istiyoruz. Biz de o günleri özlüyoruz. Türk futbolundaki anlayışın kökten değişime uğramasını istiyoruz. Asıl mecrasına taşınması için gerek spor adamlarına, gerekse sizin gibi değerli mülki idare amirlerine ve özellikle burada sporu yönetenlere önemli görevler düşüyor. Anlayışın değişmesi lazım. Cenab-ı Allah bu anlayışın değiştiği günleri bizlere de nasip eder inşallah. Onun için çabalayacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor