TS'den üyelere duyuru

Trabzonspor Kulübü tarafından üyelere bir duyuru yapıldı. İşte kulüpten yapılan açıklama şöyle:"Kulübümüzün Olağan Genel Kurul toplantısı, 20 Kasım 2008- 20 Aralık 2008 tarihleri arasında yapılacağından mevcut tüzüğümüzün 19.maddesi gereğince üyelerimizin

TS'den üyelere duyuru

Trabzonspor Kulübü tarafından üyelere bir duyuru yapıldı. İşte kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüzün Olağan Genel Kurul toplantısı, 20 Kasım 2008- 20 Aralık 2008 tarihleri arasında yapılacağından mevcut tüzüğümüzün 19.maddesi gereğince üyelerimizin aidatlarını 30 Eylül akşamına kadar yatırmaları gerekmektedir. Ancak 30 Eylül 2008 tarihi Ramazan Bayramı'nın 1.günü olması nedeniye aidat ödemede son gün 3 Ekim 2008 mesai bitimine kadardır.

Üyelerimiz aidatlarını, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ilgili birime, Trabzonspor Sadri Şener Halkla İlişkiler ve Sosyal Tesisleri'ne, bankalar aracılığıyla (İş Bankası Merkez Şube 11605 & Türk Ekonomi Bankası Merkez Şube 225751) ile veya www.trabzonspor.org.tr adresinden online işlemler bölümünden üye numarasını da belirterek yatırabilirler.

Belirtilen sürede aidatını yatırmayan üyelerimiz Aralık ayındaki olağan genel kurul toplantısına olduğu gibi bir yıl içerisinde yapılacak olağanüstü genel kurullara da katılamazlar"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor