TS'den Tolga Zengin açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından Trabzon'a dönüşte geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu elinden sakatlanan Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin konusunda Trabzonspor Sağlık ve Futbol Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu bir açıklama yaptı. Alioğlu,

TS'den Tolga Zengin açıklaması
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından Trabzon'a dönüşte geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu elinden sakatlanan Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin konusunda Trabzonspor Sağlık ve Futbol Sorumlusu Dr. İhsan Alioğlu bir açıklama yaptı.

Alioğlu, Tolga'nın yaşadığı kazanın ardından ilk müdahalesinin KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi'nde gerçekleştirildiğine işaret ederek şunları söyledi;

“Kalecimiz Tolga'nın sol el üçüncü tarak kemiğinde bir kırık meydana gelmiştir. Bu olayın ardından gerçekleştirilen ilk müdahale sonrasında yaptığımız değerlendirme neticesinde kendisine konservatif (alçı) tedavisi uygulanması planlanmıştır.

Buna göre oyuncumuzun tedavi süresi 6 ile 8 haftayı kapsayacaktır. Tolga'ya bu süre içeresinde fiziksel kapasitesini koruyacak bir çalışma programı uygulanacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor