TS'den Teşekkür Mesajı

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, 40. yıl dönümü etkinliklerinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, yönetim kurulu adına yayınladığı teşekkür mesajında, ''Kulübümüzün doğduğu Ziya Bey Tesislerinin önünde başlayan ve adı

TS'den Teşekkür Mesajı

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, 40. yıl dönümü etkinliklerinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.

Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, yönetim kurulu adına yayınladığı teşekkür mesajında, ''Kulübümüzün doğduğu Ziya Bey Tesislerinin önünde başlayan ve adını dünyaya duyurduğu Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki finalle son bulan 40. yıl etkinliklerimize bizzat katılan, mesajlarını yollayan ve mazeretleri nedeniyle katılamayan tüm camiamıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz'' dedi.

Kafkas, ''40. yıl etkinliklerimiz bir milat olsun ve kavgayı, öfkeyi, nefreti bir kenara atıp dostluk ve sevgiyle tek ortak paydamız olan Trabzonspor'u ayağa kaldıralım'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor