TS'den sonra Bursa şampiyon

Sivasspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun, ligde Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada bulunan Bursaspor'un, taraftarı, medyası, yönetim anlayışı, kadrosu ve hocasıyla birlikte mükemmel bir ekip olduğunu söyledi. Uygun, Trabzonspor'dan sonra Anadolu'dan

TS'den sonra Bursa şampiyon
Sivasspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun, ligde Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada bulunan Bursaspor'un, taraftarı, medyası, yönetim anlayışı, kadrosu ve hocasıyla birlikte mükemmel bir ekip olduğunu söyledi. Uygun, Trabzonspor'dan sonra Anadolu'dan bir takımın şampiyon çıkacağını belirterek, "İnşallah bu Bursaspor olur" dedi.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Bursa temsilcisi Nilüferspor'a 'fahri danışman' olarak hizmet vermeye başlayan Uygun, Cihan Haber Ajansı'nın sorularını yanıtladı. Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra yurt içinden ve yurt dışından birçok kulüpten teklif aldığını belirten Uygun, kendisinin 'ideallerini, hayallerini ve başarılarını gerçekleştirecek bir takıma inandığında' o takımla anlaşacağını ifade etti.

"AVRUPA VE DÜNYA KUPASI ALACAKSAM MİLLİ TAKIMA GELMEK İSTERİM"

(A) Milli Takım için adı geçen teknik direktörlerden olan Bülent Uygun, Milli Takım'ın sokakta yürüyen vatandaş dahil her teknik adamın hayali olduğunu dile getirdi. Uygun, şöyle konuştu: "Milli Takım tabii ki her hocanın hayalidir. Bizim de hayalimiz. Sokaktaki herkesin hayalidir. Hayal ediyoruz. Eğer orada Allah bize Avrupa ve dünya şampiyonluğu nasip edecekse biz de göreve gelmek isteriz. Bunun için var gücümle çalışıyorum. İnşallah hayırlısı olur."

"ERTUĞRUL HOCA'NIN BAŞARILARI ORTADA"

Bursaspor'un çok önemli başarılar elde ettiğini dile getiren genç teknik direktör, yeşil-beyazlı takıma ve Ertuğrul Sağlam'a övgüler yağdırdı. Uygun, şunları ifade etti: "Bursaspor gerçek anlamda, taraftarı, medyası, yönetim anlayışı, kadrosu ve hocasıyla birlikte mükemmel bir ekip oldu. Çok güzel başarılar elde ediyor. Ertuğrul Sağlam Kayseri'de olsun, Beşiktaş'ta olsun ve bugün Bursaspor'da yaptıkları zaten ortada. Destek en güzel şekilde zaten devam ediyor. İnşallah Trabzonspor'dan sonra Anadolu'dan bir takım şampiyon olacaktır. İnşallah bu Bursaspor olur. Destekliyoruz. Sonuçta Bursa'da yaşayan birisi olarak da onların başarılı olmasını istiyorum."

Bursaspor'un Ertuğrul Sağlam'la birlikte bu işi başaracağına inandığını vurgulayan Uygun, yeşil-beyazlı takımı 'inanılmaz derecede şanslı' bulduğunu da sözlerine ekledi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki olaylı derbiyi de değerlendiren Uygun, "Derbiler hep keyiflidir. Her zaman mücadeledir. Her zaman sorunlar olmuştur. Tabii yaşananlar tasvip edebileceğimiz şeyler değildi. Olumsuz ortamlar olmuştur. Ancak futbol adına sahada iki takım mücadele etti, Fenerbahçe kazandı. Tebrik ediyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor