TS'den siyasi partilere teşekkür

Trabzonspor Kulübü'nün talip olduğ HES projesine siyasi partilerden destek gelmişti. Trabzonspor kulubü bunun üstüne destek veren tüm siyasi partilere teşekkür mesajı yayınladı. Yayınlanan mesaj şu şekilde: Kulübümüz, Bordo-Mavi Enerji isimli şirketle tal

TS'den siyasi partilere teşekkür
Trabzonspor Kulübü'nün talip olduğ HES projesine siyasi partilerden destek gelmişti. Trabzonspor kulubü bunun üstüne destek veren tüm siyasi partilere teşekkür mesajı yayınladı. Yayınlanan mesaj şu şekilde:

Kulübümüz, Bordo-Mavi Enerji isimli şirketle talip olduğumuz Uzungöl HES1 Hidroelektrik Santrali Projesine her türlü desteğe hazır olduklarını açıkça beyan eden siyasi parti il başkanlarına yönelik bir teşekkür mesajı yayınlandı.

Mesajda AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, CHP İl Başkanı Necip Yıldız, MHP İl Başkanı Nihat Birinci, Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni ve Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Topaloğlu'na verdikleri bu destekten dolayı teşekkür edilirken, “Belediyelerimiz ve sivil toplum örgütlerimizin ardından siyasi parti il başkanlarımızın teşkilatlarıyla birlikte HES Projesi'ne sahip çıkmaları kentin bütünlüğüyle Trabzonspor konusundaki duyarlılığın gösterilmesi adına son derece önemli bir adımdır. Bu güç birliğinin bundan sonra da artarak devam edeceğine ve hedeflerimize ulaşma doğrultusunda ciddi katkılar sağlayacağına inancımız tamdır” görüşüne yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor