TS'den Sivasspor'a transfer

Sivasspor'un resmi internet sitesinde yer alan habere göre,Trabzonspor'un başarılı forvet oyuncusu Ömer Rıza, prensipte anlaştığı Sivasspor ile idmanlara çıkmaya başladı.Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ömer Rıza ile prensipte anlaşma sağladıkları

TS'den Sivasspor'a transfer

Sivasspor'un resmi internet sitesinde yer alan habere göre,Trabzonspor'un başarılı forvet oyuncusu Ömer Rıza, prensipte anlaştığı Sivasspor ile idmanlara çıkmaya başladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ömer Rıza ile prensipte anlaşma sağladıklarını, ikinci yarıda Ömer Rıza'nın Sivasspor formasıyla başarılara imza atacağını söyledi.

 Sivasspor'a gelmekten ve kırmızı-beyazlı formayı giymekten mutlu olduğunu belirten Ömer Rıza ise "Ligin başlangıcında aslında bu transfer gerçekleşecekti ama Trabzonspor ile olan sorunlarım sonucu bugüne gelindi. Sivasspor ile prensipte bir anlaşma yaptık" dedi.

 İkinci yarı ile birlikte Sivasspor'un başarısı için ter dökeceğini ifade eden Ömer Rıza, "İlkeleri olan, başarıyı kendisine şiar edinmiş ve zirve yarışında ben de varım diyen bir takımda olmaktan mutluyum. Mutluluğumu başarılarımla perçinleştirecek ve zafere giden yolda bende payıma düşeni yapacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler