TS'den Sivasspor açıklaması

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener yaptığı açıklamada hafta sonu oynayacakları Sivasspor maçına dikkat çekerek, Trabzonspor'un geçmişte olduğu gibi sadece puan cetvelinde değil, aynı zamanda centilmenlik ve misafirperverlikte de lider olması gerektiğ

TS'den Sivasspor açıklaması
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener yaptığı açıklamada hafta sonu oynayacakları Sivasspor maçına dikkat çekerek, Trabzonspor'un geçmişte olduğu gibi sadece puan cetvelinde değil, aynı zamanda centilmenlik ve misafirperverlikte de lider olması gerektiğini vurguladı.

Yener, Trabzonspor'un büyüklüğünün yanı sıra Anadolu'nun abisi niteliğini taşımasını da bu özelliklere borçlu olduğunu dile getirdiği açıklamasında, “Hedeflerimize ulaşmada, arzu ettiğimiz sonuçları elde etmede bugüne kadar olduğu gibi pazar günü da taraftarlarımıza büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Bu nedenle taraftarlarımızdan beklentimiz haftasonu oynayacağımız Sivasspor maçının önemini akıldan çıkartmadan sportmenlik ölçüleri içerisinde takımımızı son dakikaya kadar desteklemeleridir. Bizler bu müsabakayı geçen yılın rövanşı olarak değil, zirvedeki yerimizi koruma adına 3 puanlık bir mücadele olarak görüyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor