TS'den sağduyuya teşekkür

Trabzonspor'dan gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısına gösterilen saygıdan dolayı Trabzonspor Resmi Web Sitesinden bir teşekkür mesajı yayımladı. Sitede yayımlanan mesaj şu şekilde:Kulübümüzün KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'n

TS'den sağduyuya teşekkür

Trabzonspor'dan gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısına gösterilen saygıdan dolayı Trabzonspor Resmi Web Sitesinden bir teşekkür mesajı yayımladı. Sitede yayımlanan mesaj şu şekilde:

Kulübümüzün KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulu'nun son derece sağduyulu bir ortamda geçerek sonuçlanmasında gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı başta üyelerimiz olmak üzere, kongre divan başkanlığına, organizasyonun düzenlenmesini sağlayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla tüm kulüp personeli ve firma çalışanlarına teşekkürlerimizi sunar, bu tarz genel kurulların bundan böyle de camiamıza örnek olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler