TS'den park uyarısı geldi

Trabzonspor taraftarlarına kendi Resmi Web sitesinde açıklama yaptı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Takımımızın maçlarını oynadığı H.Avni Stadı önünde yer alan Hasan Saka Caddesi üzerinde yapılan araç parkları müsabaka önceleri ve sonralarında prob

TS'den park uyarısı geldi
Trabzonspor taraftarlarına kendi Resmi Web sitesinde açıklama yaptı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Takımımızın maçlarını oynadığı H.Avni Stadı önünde yer alan Hasan Saka Caddesi üzerinde yapılan araç parkları müsabaka önceleri ve sonralarında problem yaşatmaktadır.

Bu anlamda gerekli tedbirlerin alınması adına Trabzon Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğüyle ortak çalışma içerisine girilmiştir. Buna göre özel araçların maç günleri bu bölgede park etmeleri engellenecektir.

Taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstererek gereksiz tartışmalara sebebiyet vermemek adına araçlarıyla bu bölgeye gelmemelerini rica ediyoruz, aksi taktirde doğacak sorunların hepimizi zor durumda bırakacağının bilinmesini istiyoruz”.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor