TS'den Mosturoğlu'na cevap

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun basında yer alan, "Kanundan bihaber insanlar Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu karalamaya çalışıyor" sözlerine, yaptığı açıklama ile cevap verdi.Yener, Fenerbahçe Asbaşkanı Şek

TS'den Mosturoğlu'na cevap

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun basında yer alan, "Kanundan bihaber insanlar Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu karalamaya çalışıyor" sözlerine, yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Yener, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun bazı şeyleri manipüle etmeye çalıştığını iddia ederek, "Bazı şeylerin ortaya çıkmasından korkuyor" dedi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor Yönetimi olarak Fenerbahçe ile Ankaragücü kulüplerini karşı karşıya getiren mesaj olayıyla ilgili olarak FIFA'ya şikayet dilekçesi gönderdiklerini hatırlatarak, "Biz Trabzonspor olarak belgeleri ile birlikte ortaya konan hadiseyi bir süre önce Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) ve dün de FİFA'ya şikayet dilekçesi göndererek bir başvuruda bulunduk. Sürekli temiz futbol ve fair play kelimeleri kullanılıyor ve

bunun gerçeğe dönüşmesi için harekete geçtik. TFF'nin bu konuda bir soruşturma başlatmasını da olumlu buluyoruz. FİFA'ya verdiğimiz dilekçede FIFA lisanslı menajer Ahmet Bulut'un sahibi olduğu 'Foot&Ball' isimli şirkete mensup iki farklı takımın formasını giyen oyuncuyla şirket ortağını buluşturan söz konusu olayın içeriğine dikkat çektik. Soruşturma tamamlanıncaya kadar Ahmet Bulut'un menajerlik yetkisinin askıya alınmasını talep ettik" diye konuştu.

"YARASI OLAN GOCUNUR"

Hasan Yener, bu başvurulardan sonra Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun tepkisini de olumlu bulduğunu kaydederek, "Biz de bir laf vardır, 'Yarası olan gocunur' diye. Madem böyle bir şey yok Fenerbahçe neyin tepkisini veriyor. Yaptığımız tüm başvurular yasal ve hukuk kuralları çerçevesinde. Biz bu tür konularda önemli bir isim olan Emre Koçak ile başvurumuzu yaptık. Yaptığımız başvurunun gerekli veya gereksiz olduğuna FİFA karar versin, Şekip Mosturoğlu değil. TFF zaten başvurumuzu gerekli buldu ve

soruşturma başlattı. Herhalde Şekip Mosturoğlu bazı şeyleri manipüle etmek istiyor, bazı şeylerin ortaya çıkmasından korkuyor diye düşünüyorum. Biz Trabzonspor olarak, futbolda her zaman her şeyin oyun kuralları içinde ve sahada kalmasından yanayız. Saha dışı faktörlerin futbola müdahale etmemesini, hak edenin kazanmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor