TS'den Milli oyuncularına mesaj

Trabzonspor'dan Milli Takım kadrosuna dahil edilen futbolculara Trabzonspor kulübü başarı dileklerinin ileten mesaj yayımladı. Sitede yayınlanan mesaj şu şekilde: A Milli Takımın, 19 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Avusturya ile yapacağı özel maçın kadros

TS'den Milli oyuncularına mesaj
Trabzonspor'dan Milli Takım kadrosuna dahil edilen futbolculara Trabzonspor kulübü başarı dileklerinin ileten mesaj yayımladı. Sitede yayınlanan mesaj şu şekilde:

A Milli Takımın, 19 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Avusturya ile yapacağı özel maçın kadrosunda yer alan oyuncularımız Serkan Balcı ve Ceyhun Gülselam'a başarılar diliyoruz.

Takımımızın kadrosunda bulunan diğer değerli oyuncularımızın da gösterecekleri başarılı performansla Serkan ve Ceyhun gibi gururumuz olacaklarına olan inancımız tamdır. Kendilerine bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor