TS'den maç saati açıklaması

Açıklama şu şekilde: Müsabaka saatlerinin yayıncı kuruluşun talepleri doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlendiğine işaret eden açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftası öncesinde maçları naklen yayınlan

TS'den maç saati açıklaması
Açıklama şu şekilde:

Müsabaka saatlerinin yayıncı kuruluşun talepleri doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlendiğine işaret eden açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftası öncesinde maçları naklen yayınlanan kulüplerden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın perşembe günü Avrupa Kupaları'nda oynayacak olmaları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu bu takımların lig müsabakalarını pazar gününe, Fortis Türkiye Kupası maçlarını da düşünerek Trabzonspor ile Beşiktaş'ın karşılaşmalarına da cumartesi gününe almıştır. Doğan bu zorunluluk üzerine yayıncı kuruluşun isteğiyle cumartesi günü oynanacak karşılaşmalardan Beşiktaş maçı saat 19.00, Trabzonspor maçının saati de 15.00 olarak belirlenmiştir. Kulübümüzden kaynaklanmayan bu durumu taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor