TS'den Kombine Kart Açıklaması

Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, kombine kartların sadece Otelul Galati ile oynanacak olan Inter-Toto Kupası karşılaşmasında geçerli olmayacağının belirterek, turu geçmelerinin ardından bordo-mavili taraftarların kartlarıyla birlikte UEFA Kupası k

TS'den Kombine Kart Açıklaması

Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, kombine kartların sadece Otelul Galati ile oynanacak olan Inter-Toto Kupası karşılaşmasında geçerli olmayacağının belirterek, turu geçmelerinin ardından bordo-mavili taraftarların kartlarıyla birlikte UEFA Kupası karşılaşmalarını izleyebileceklerini söyledi.

Kahraman, Trabzonspor resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, söz konusu zorunlu uygulamanın kombine kart satış aksiyonuyla normal bilet satışlarının çakışmasından kaynakladığını belirterek, "Otelul Galati maçının biletleri çarşamba gününden itibaren satışa çıktı.

Doğal olarak kombine kartlarımız da sezonun ilk haftasına kadar taraftarlarımız tarafından alınabilecektir. Böylesi bir ortamda kartalarımızı erken alan taraftarlarımızın yaşadıkları söylenen mağduriyet Otelul maçının satılan biletleri arasından alınacak kombine kartlar için de yaşanacaktır.

Örneğin Cuma günü kombine kart alan taraftarlarımız çarşamba günü gişede satılan biletin sahibi olduğunda aynı sıkıntı farklı bir boyutuyla gündeme gelecektir. Yaşanması muhtemel bu problem apaçık ortada dururken tüm kart sahiplerimizin haklarını koruma adına zorunlu olarak bu yolu tercih etmek durumunda kaldık. Taraftarlarımızın bu gerçekler ortaday ken bizi anlayışla karşılayacaklarını umuyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor