TS'den "Hakem" Tepkisi

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, bordo-mavili takımın deplasmanda Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldığı maça ilişkin, "Hakemler, lehimize olan bir penaltıyı ve rakibin aleyhine bir ofsaytı görmezlikten gelerek, en ç

TS'den "Hakem" Tepkisi

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, bordo-mavili takımın deplasmanda Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldığı maça ilişkin, "Hakemler, lehimize olan bir penaltıyı ve rakibin aleyhine bir ofsaytı görmezlikten gelerek, en çok hakkı yenen takımlar listesinde üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırdılar" ifadesini kullandı.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Çaykur Rizespor ile dün oynadıkları maçın en olumsuz yanının, takımlarının bu sezonun en kötü futbolunu oynaması ve kazanma adına çok az gayret göstermesi olduğunu belirterek, maçın diğer bir olumsuz yanının da hakemlerin aleyhlerine verdiği kararlar olduğunu vurguladı.

Maçta penaltılarının verilmediğini savunan Aslan, şöyle devam etti:

"Hakemler, lehimize olan bir penaltıyı ve rakibin aleyhine bir ofsaytı görmezlikten gelerek, en çok hakkı yenen takımlar listesinde üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırdılar. Bu konuda Merkez Hakem Kurulu başta olmak üzere ilgili kurumların dikkatini bir kez daha çekmek istiyoruz. Aleyhine olan penaltı verilmemesine rağmen, oynadığı futbol ile galibiyeti kaçıran takım Çaykur Rizespor idi. Bize karşı oynadıkları istekli ve güzel futbolu oynadıkları takdirde Çaykur Rizespor'un küme düşme tehlikesi yaşamayacağına inanıyor ve kendilerine başarılar diliyoruz."

Yakup Aslan, maçın centilmenlik içinde geçtiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Maç öncesi, esnası ve sonrasında centilmenlik ve kardeşlik havasını zedeleyecek herhangi bir olayın yaşanmaması gecenin en güzel kazanımıydı. Göstermiş oldukları misafirperverlik ve sporun ruhuna uygun centilmenlik dolayısıyla kardeş Çaykur Rizespor camiasına teşekkürlerimizi arz ederiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler