TS'den Hakan Şükür açıklaması

Trabzonspor Kulübü bugünkü bazı medya organlarında Hakan Şükür'ün transferiyle ilgili olarak çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı yönünde bir açıklama yaptı.Açıklamada böyle bir görüşmenin ve düşüncenin söz konusu olmadığına işaret edilerek bu haberin ge

TS'den Hakan Şükür açıklaması
Trabzonspor Kulübü bugünkü bazı medya organlarında Hakan Şükür'ün transferiyle ilgili olarak çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı yönünde bir açıklama yaptı.

Açıklamada böyle bir görüşmenin ve düşüncenin söz konusu olmadığına işaret edilerek bu haberin gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;
“Bugün (cuma) bazı medya organlarında kulübümüzün Galatasaraylı eski oyuncu Hakan Şükür'ün transferini düşündüğü yönünde yer alan haberler gerçek dışıdır. Böyle bir transfer girişimi olmadığı gibi düşüncesi dahi söz konusu değildir. Kaldı ki takımımızın Hakan Şükür'ün oynadığı mevkiye bakıldığında bu bölgede Türkiye'nin en iyi forvetlerini sahip olduğu gerçeği ortadır. Sayısal anlamda da takımımızın en zengin hattı hücum bölgesidir. Bu gerçekler ortadayken kamuoyunun gündemini meşgul eden böylesi haberlerin gerçek ve mantıkla bağdaşmadığını belirtir, konuyu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor