TS'den Güngör açıklaması

Trabzonsporlu futbolcu Adnan Güngör'ün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşmasının ardından canlı yayında sarf ettiği cümlelerle ilgili olarak Trabzonspor kulübünden bir açıklama yapıldı.Açıklama şu şekilde: Açıklamada Adnan Güngör'ün müsabaka yor

TS'den Güngör açıklaması
Trabzonsporlu futbolcu Adnan Güngör'ün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşmasının ardından canlı yayında sarf ettiği cümlelerle ilgili olarak Trabzonspor kulübünden bir açıklama yapıldı.Açıklama şu şekilde:

Açıklamada Adnan Güngör'ün müsabaka yorgunluğu ve galibiyetin heyecanıyla kullandığı ifadelerin maksadını aştığının vurgulanarak, “Oyuncularımız özellikle medya önünde konuşurken biraz daha dikkatli davranmalı ve sözlerinin nereye gideceğinin iyice hesaplamalıdırlar.

Takımımızın ligde şuana kadar elde ettiği skorlarla liderliği elde etmesi eminiz ki tüm Trabzonsporluları mutlu etmekte ve gururlandırmaktadır. Camiamızın bütünlüğünün korunması adına tek vücut olması başarımızın sürekliliğinin en önemli anahtarıdır.

Bu vesileyle takımımızın kazanmasıyla hiçbir gönüldaşımızın üzülmeyeceğini düşünüyor ve bu konuda oyuncumuz Adnan Güngör ile tüm futbolcularımızın uyarıldığını kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” görüşlerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor