TS'den gündeme dair açıklama

15 yıl öncesinde yöneticilik yaptıkları dönemle şimdiki dönem arasında büyük fark olduğunu belirten Hacısalihoğlu, “Şimdi güne göre politika belirlemek zorundasınız. Bugün gelinen noktada üç ayak var. Biri sportif, biri sosyal, biri de ekonomi. Bu üç ayak

TS'den gündeme dair açıklama

15 yıl öncesinde yöneticilik yaptıkları dönemle şimdiki dönem arasında büyük fark olduğunu belirten Hacısalihoğlu, “Şimdi güne göre politika belirlemek zorundasınız. Bugün gelinen noktada üç ayak var. Biri sportif, biri sosyal, biri de ekonomi. Bu üç ayak çok önemli. Sadece sportif başarıyla ayakta duramazsınız. Bu üç ayağın birlikte geliştirilmesi şart. Bugün yakalanan başarının yanında sosyal ve ekonomik anlamda da büyümek gerek. Biz aklımız ve gücümüzün yettiğince bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Birçok projeyi hayata geçirmek için çalıştıklarını dile getiren Hacısalihoğlu, “Trabzonspor kütüphanesi kurulması için gerekli çalışmalara başladık. Bu konuda valilikten uygun bir bina istedik. Bir başka hedefimiz Trabzonspor'un yat limanıyla ilgili. Bu limanın faaliyetini geliştirip ekonomik açıdan ve aynı zamanda Trabzon'un tanıtımıyla sosyal yaşantısı anlamında katkı sağlayacak çalışmalar yapıyoruz. Trabzon'un spor kenti olmasının vermiş olduğu sorumlulukla KTÜ bünyesinde bir spor hekimliği bölümünün açılmasına yönelik taleplerimiz var. Bu konuda destek vermeye hazırız. Bunun gibi bir çok irili ufaklı faaliyet doğrultusunda ilgi alanları genişliyor. Yalnız sportif faaliyetle değil her yönüyle gelişmek zorundayız. Bu faaliyetler buz dağının altındaki kısımdır bize göre. Ama bunlara Trabzonspor'un çok ihtiyacı var” diye konuştu. 

 Hacısalihoğlu, “Bir başka konu, hep olmasını arzu ettiğimiz ancak zaman zaman olmayan iletişimi arttırmak. Ne kadar çok kişiyi Trabzonspor'la ilgili görevlendirebilirsek o kadar önemli fayda sağlamış oluruz. Ne kadar çok kişiyle iletişim kurarsak camiamız o denli büyüyecektir. Trabzonspor herkesindir. Bunu başarırsak kulübümüz o kadar büyük olacaktır. Herkes tesislerimize gelebilir. Kim ne soruyorsa cevap vermeye çalışıyoruz açık ve net şekilde. Basına da anlatıyoruz. Ancak o an için açıklanmayan bir konu varsa sonraya saklıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor