TS'den Gökhan açıklaması

Trabzonspor kulübü Gökhan Ünal'ın bugünkü bazı basın organlarında yer alan bir eğlence yerinde çekilen fotoğrafıyla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi“Futbolcumuz Gökhan Ünal, takımımızın Antalyaspor ile oynadığı Fortis Türki

TS'den Gökhan açıklaması
Trabzonspor kulübü Gökhan Ünal'ın bugünkü bazı basın organlarında yer alan bir eğlence yerinde çekilen fotoğrafıyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi

“Futbolcumuz Gökhan Ünal, takımımızın Antalyaspor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasının ardından teknik heyetimiz tarafından kendilerine verilen izni değerlendirmiştir ve kamp kuralarının dışına çıkmamıştır. Tüm oyuncularımızın olduğu gibi Gökhan Ünal'ın da izin zamanında özel hayatına müdahale etmemiz söz konusu değildir. Yaşanan durum teknik heyetimizin de bilgisi dahilindedir”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor