TS'den Fair-Play çağrısı

Geçmişte tribün olayları ve gereksiz görülen kırmızı kartlar nedeniyle canı çok yanan Trabzonspor'da yönetim, aynı olayların yeni sezonda yaşanmaması için özel çaba harcıyor. Başkan Sadri Şener, Fair - Play ruhunun Karadeniz insanın yapısına uyduğunu söyl

TS'den Fair-Play çağrısı
Geçmişte tribün olayları ve gereksiz görülen kırmızı kartlar nedeniyle canı çok yanan Trabzonspor'da yönetim, aynı olayların yeni sezonda yaşanmaması için özel çaba harcıyor. Başkan Sadri Şener, Fair - Play ruhunun Karadeniz insanın yapısına uyduğunu söyledi.

KÜFÜR ETME, ETTİRME

Trabzonspor Yönetim Kurulu, ligde kendi sahalarında oynayacakları maçlarda taraftarların Fair - Play ruhuna uygun davranması için çeşitli çalışmalar yapıyor. Geçmişte tribün olayları nedeniyle canı oldukça fazla yanan bordo - mavili kulubün yöneticileri, bu sezon aynı olayların yaşanmaması için çeşitli kararlar aldı. Kulübün resmi internet sitesinin giriş sayfasını, "Trabzon bir sevda, Trabzonspor bir destan" sloganıyla süsleten bordo - mavili yöneticiler, aynı sayfanın devamında ise, "Spor, dostluk, barış, kardeşliktir.

Küfür etme, ettirme. Adil oyun istiyoruz" sloganlarını yazdırdı. Bu yolla taraftarları bir nebze olsun kötü tezahüratlar nedeniyle uyarmayı tercih eden yöneticiler, bu uygulamaların sezon boyunca süreceğini söylediler. Sahada ise gereksiz kartlardan kaçınmaları için futbolcular sık sık uyarılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor