TS'den Ersen Martin açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu gündemide bulunan dosyalar hakkından çeşitli kararlar aldı. Kurul, Trabzonspor kulübünün ve Futbolcu Ersen Martin'in, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 30 Mayıs 2008 tarih ve 2008/102 sayılı kararına karşı yaptıkları kar

TS'den Ersen Martin açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu gündemide bulunan dosyalar hakkından çeşitli kararlar aldı.

Kurul, Trabzonspor kulübünün ve Futbolcu Ersen Martin'in, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 30 Mayıs 2008 tarih ve 2008/102 sayılı kararına karşı yaptıkları karşılıklı başvuruya ilişkin E.2008/256 numarada birleştirilen dosyaları incelendi. Kulübümüzden ve futbolcu Ersen Martin'den beklenen cevapların süresinde geldiği görülürken, dosyanın tam olarak oluştuğuna kanaat getirilerek, incelenmek üzere raportöre verilmesi uygun görüldü.

Ayrıca kulübün TV yayın gelirlerinin dağıtım kriterlerine ilişkin 03.09.2008 tarihli T.F.F. Yönetim Kurulunun kararına karşı yaptığı başvuruya ilişkin E.2008/305 numaraya kayıtlı dosyası da incelendi.

Tahkim Kurulu, kulüp tarafından verilen başvuru dilekçesinin 5 günlük kesin süre içinde cevaplandırılmak üzere T.F.F. Genel Sekreterliği'ne tebliğine, ayrıca TFF Genel Sekreterliği'nden bugüne kadar TV yayın gelirlerinin dağıtım kriterlerine ilişkin alınan TFF Yönetim Kurulu kararlarının istenmesine karar verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor