TS'den Egemen'e para cezası

Trabzonspor yönetimi, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Egemen Korkmaz'a ceza yönetmeliği gereği 7 bin 500 YTL para cezası verdi.Bordo-mavili takımın 28 Kasım Cuma günü deplasmanda Kayserispor ile oynadığı maçın 77. dakikasında rakibi Cangele'nin göğ

TS'den Egemen'e para cezası

Trabzonspor yönetimi, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Egemen Korkmaz'a ceza yönetmeliği gereği 7 bin 500 YTL para cezası verdi.

Bordo-mavili takımın 28 Kasım Cuma günü deplasmanda Kayserispor ile oynadığı maçın 77. dakikasında rakibi Cangele'nin göğsüne kafasıyla vuran Egemen Korkmaz maçın hakemi Halis Özkahya tarafından kırmızı kart ile oyundan atılmıştı.

Rakibine kasıtlı olarak kafa atan Egemen Korkmaz'a bir ceza da Bordo-mavili yönetim verdi. Takımını kasıtlı olarak yanlız bırakan savunma oyuncusuna Trabzonspor yönetimi sezon başında uygulamaya koyduğu ceza yönetmeliği gereği 7 bin 500 YTL para cezası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor