TS'den Diyarbakırspor'a destek

Kötü yönetim yüzünden, bir zamanlar mücadele ettiği Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'inden Spor Toto 2.Lig'e düşen Diyarbakırspor'a Karandeniz ekibinden anlamlı bir mesaj gönderildi.Kötü yönetim yüzünden, bir zamanlar mücadele ettiği Süper Lig ve Bank Asya 1.

TS'den Diyarbakırspor'a destek

Kötü yönetim yüzünden, bir zamanlar mücadele ettiği Süper Lig ve Bank Asya 1.Lig'inden Spor Toto 2.Lig'e düşen Diyarbakırspor'a Karandeniz ekibinden anlamlı bir mesaj gönderildi.

Kötü yönetim yüzünden, bir zamanlar mücadele ettiği Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'inden Spor Toto 2. Lig'e düşen Diyarbakırspor'a Karandeniz ekibinden anlamlı bir mesaj gönderildi.

Bu sezon borçlarından dolayı tranfser bile yapamayan Diyarbakırspor'un durumu kendi camiasını olduğu kadar bir zamanlar rakipleri olan diğer şehir takımlarını da üzüyor.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yeşil - kırmızılı kulübün yaşadığı düşüşe üzüldüklerini ve 44 yıllık tarihi çınara destek olmaya hazır olduklarını söyledi. Dsmart ve uydu üzerinde yayın yapan Diyarbakır'ın ilk televizyon kanalı Uzay Tv'de yayınlanan ve gazeteci Saffet Azbay'ın yapıp sunduğu 'Kale İçi' spor programına telefonla katılan Şakar, Diyarbakırspor'a destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Diyarbakırspor'un Doğu ve Güneydoğu'nun güzide kulübü olduğunu da belirten Şakar, "Diyarbakırspor'la olan dostane ilişkilerimiz iki kulübün kuruluşundan bu yana devam etmektedir. Süper Lig'de yıllarca beraber mücadele ettik. Diyarbakır halkının Trabzonspor'u sevdiğini, orada Trabzonspor'un bir Anadolu takımı olarak başarılı olmasından mutluluk ve heyecan duyan bir halk olduğunu biliyoruz." diyerek şunları söyledi:

"Aynı şekilde bizler de kendilerini çok seviyoruz. Böyle büyük camiaların, mazisi olan kulüplerin üst liglerde olması ve yaşatılması lazım. Bu yıl Avrupa ve ligde yoğun programımız var. Ama en kısa zamanda Diyarbakır'a gelip özel maç yapmak istiyoruz. Hem Diyarbakır halkına heyecan yaşatmak hem de bu maçın gelirini Diyarbakırspor'a kazandırmak için. Geçmiş yıllarda çok sayıda Trabzonlu futbolcu Diyarbakırspor'da oynadı, bize de Diyarbakır'dan yetenekli futbolcular geldi. Futbolcu desteğinde de bulunmaya hazırız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor