TS'den bilet açıklaması geldi

Açıklamada söz konusu müsabakaya yönelik bilet talepleriyle ilgili olarak yaşanan yoğunluğa dikkat çekilerek şu görüşlere yer verildi: “Türkiye'nin her köşesinde büyük bir taraftar kitlesine sahip olan takımımızın İstanbul'da oynanacak Galatasaray müsabak

TS'den bilet açıklaması geldi
Açıklamada söz konusu müsabakaya yönelik bilet talepleriyle ilgili olarak yaşanan yoğunluğa dikkat çekilerek şu görüşlere yer verildi:

“Türkiye'nin her köşesinde büyük bir taraftar kitlesine sahip olan takımımızın İstanbul'da oynanacak Galatasaray müsabakasına yönelik olarak da ciddi bir taraftar talebi doğmuş olmakla birlikte Turkcell Süper Ligi'nde TFF kriterlerine göre uygulanan yüzde beşlik kriter nedeniyle bu talebin büyük çoğunluğuna cevap verilememektedir. Gerek bu kriter, gerekse de Galatasaray Kulübü'nün satmış olduğu kombine biletlerin fazlalığı nedeniyle taraftarlarımızın mağduriyeti bizleri de üzmektedir. Ancak bu konuda maç organizasyonu sorumluluğunun ev sahibi ekipte olması sebebiyle kulübümüz tarafından sadece, ücreti karşılığında deplasman kombine paketi sahibi olan taraftarlarımız için bilet temini gerçekleştirilmiş ve kısıtlı sayıdaki bu biletler söz konusu taraftarlarımıza dağıtılmıştır. Ayrıca Biletix firmasıyla yapılan görüşmeler neticesinde misafir tribünü biletlerinin sadece İstanbul'da değil Trabzon'da da satılmasına olanak sağlanmış ve böylelikle sınırlı sayıdaki biletlere kentimizde yaşayan taraftarlarımızın da ulaşabilmeleri hedeflenmiştir. Bu vesileyle taraftarlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyor, ancak bizden kaynaklanmayan sebeplerle bilet konusunda yaşadıkları mağduriyetlerini paylaşıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor