Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Nuri Albayrak'ın Futbol Federasyonu Başkanlığı için Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'i öneriyor" şeklinde yayınlanan haberler yalanlandı.
Resmi site aracılığı ile yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Başkanımızın, haberde belirtildiği gibi "Ali Şen'in futbolumuza çağ atlatacak, federasyon başkanlığı için en iyi isim olduğu" yönünde herhangi bir beyanı ve girişimi olmamıştır. Gerçekle ilgisi olmayan hayal ürünü bu haber nedeniyle söz konusu medya organını daha dikkatli davranmaya davet ediyor, konuyu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz."
TS'den Ali Şen yalanlaması
Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Nuri Albayrak'ın Futbol Federasyonu Başkanlığı için Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'i öneriyor" şeklinde yayınlanan haberler yalanlandı.Resmi site aracılığı ile yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Baş
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir