TS'den açıklama!

Turkcell Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Ligin ilk yarısını lider Sivasspor'un averajla gerisinde 2. sırada tamamlayan bordo-mavililer, ik

TS'den açıklama!

Turkcell Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Ligin ilk yarısını lider Sivasspor'un averajla gerisinde 2. sırada tamamlayan bordo-mavililer, ikinci yarıda sırasıyla Fenerbahçe ve Ankaraspor gibi iki zorlu deplasman maçına çıkacak.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligde zirveyi hedeflediklerini ve bunun için bu zorlu iki deplasman maçından iyi sonuçla ayrılmaları gerektiğini belirtti.
Hacısalihoğlu, Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki maçlarda Fenerbahçe'nin son derece konsantre ve iddialı olarak karşılarına çıktığını belirterek, ''Bütün takımlar karşısında İstanbul'da böyle sahaya çıkıyorlar. Ama Trabzonspor, zirveyi hedeflediğine göre yalnız Fenerbahçe değil sonraki Ankaraspor maçında da galibiyet için oynamalı. Biz de o şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah maçlar arzu ettiğimiz şekilde neticelenecek'' diye konuştu.

-YENER'İN AÇIKLAMALARI-

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları maçın bir hazırlık maçı niteliğinde olduğunu belirterek, ''Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı gibi maçlarda futbolcuların motivasyonu zordur. Bizim hedefimiz Fenerbahçe maçı'' dedi.
Fenerbahçe maçından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini ifade eden Yener, ''Bu maçta alacağımız sonuçla ikinci yarıya iyi başlangıç yapmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler