TS'den 17 aralık açıklaması

Trabzonspor kulübü bir açıklama yaparak, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 17 Aralık soruşturmasında gözaltına alındığ yönünde yeniden çıkan haberlere tepki gösterdi."Kamuoyuna açıklamaGün içerisinde Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 17 Aralık sor

TS'den 17 aralık açıklaması

Trabzonspor kulübü bir açıklama yaparak, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 17 Aralık soruşturmasında gözaltına alındığ yönünde yeniden çıkan haberlere tepki gösterdi.

"Kamuoyuna açıklama

Gün içerisinde Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun 17 Aralık soruşturması kapsamında gözaltına alındığına ilişkin haberler tekrarlanmaktadır.

Bu tür haberler o dönemde çıkmış ve tarafımızca yalanlanmış olmasına rağmen bugün yine olmayanı olmuş gibi gösterenler bunun bedelini hukuki zeminde ödeyecektir. Bu ve benzeri haberleri yapanlar hakkında hukuki işlem başlatılmıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor