TS'den 1461 Trabzon açıklaması

Trabzonspor’dan pilot takım 1461 Trabzonspor konusunda açıklama yapıldı. Trabzonspor’dan yapılan açıklama şu şekilde;Kulübümüz bünyesinde ara takım faaliyetini sürdüren 1461 Trabzon takımının yeni sezon öncesi hedefi oyuncu üretimine yapacağı katkının yan

TS'den 1461 Trabzon açıklaması

Trabzonspor’dan pilot takım 1461 Trabzonspor konusunda açıklama yapıldı. Trabzonspor’dan yapılan açıklama şu şekilde;

Kulübümüz bünyesinde ara takım faaliyetini sürdüren 1461 Trabzon takımının yeni sezon öncesi hedefi oyuncu üretimine yapacağı katkının yanı sıra Bank Asya 1. Ligi’ne yükselme olarak belirlenmiştir.

Bu doğrultuda hem üretkenliği hem de tecrübesiyle Trabzon futbolunun yetiştirdiği önemli antrenörlerinden Mustafa Akçay ekibiyle göreve getirilmiş ve transfer çalışmalarına başlanmıştır. 1461 Trabzon takımının kadrosunun güçlendirilerek daha verimli hale getirilmesi planlanmaktadır. Kamuoyunda zaman zaman bu ekibin devredileceği yönünde yer alan haberler ise gerçeği yansıtmamaktadır. Trabzonspor Kulübü olarak ara takımımıza verdiğimiz destek artarak devam edecektir. Bunun dışında yapılan spekülasyonlara itibar edilmemesini diliyor, kamuoyuna saygılar sunuyoruz.

Trabzonspor Yönetim Kurulu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor