TS'de Yıldırım endişesi

Bu sezon ilk kez Trabzonspor'un maçını, olaylı bir şekilde biten Kayserispor karşılaşmasında yöneten Manisa bölgesi hakemi Yunus Yıldırım'ın, 8 hafta aradan sonra Bucaspor-Trabzonspor maçına atanması ise Bordo-mavili camiada endişeye yol açtı. Türkiye Fut

TS'de Yıldırım endişesi

Bu sezon ilk kez Trabzonspor'un maçını, olaylı bir şekilde biten Kayserispor karşılaşmasında yöneten Manisa bölgesi hakemi Yunus Yıldırım'ın, 8 hafta aradan sonra Bucaspor-Trabzonspor maçına atanması ise Bordo-mavili camiada endişeye yol açtı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan atamalar ise dikkat çekti. 8 Mayıs Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Karabükspor maçına Bülent Yıldırım atanırken, Bucaspor-Trabzonspor maçına ise Yunus Yıldırım atandı.

 

Bu sezon Trabzonspor maçında ilk kez düdük çalan hakem Yunus Yıldırım, olaylı Trabzonspor-Kayserispor maçını yönetti. Söz konusu maçta Bordo-mavili takımın düdüklerinin yanı sıra bir de penaltısını es geçen Yıldırım bu kez Trabzonspor'un deplasman maçı olan Bucaspor maçına verildi.

8 haftalık bir aradan sonra Yunus Yıldırım'ın tekrar Trabzonspor maçına verilmesi dikkat çekerken, bordo-mavili yönetim ise bu atamadan ötürü yorum yapmaktan kaçındı. Öte yandan İki hafta önce Trabzonspor'un Eskişehirspor maçında çaldığı düdükler ve Bordo Mavili takımın iki golünü vermeyen Bülent Yıldırım, bu maçla birlikte Fenerbahçe'ye liderlik yolunu açarken, aynı Bülent Yıldırım bu hafta Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçında düdük çalacak.

 

YUNUS YILDIRIM İLE TRABZONSPOR'UN YÜZÜ GÜLMÜYOR

FİFA Kokartlı hakem Yunus Yıldırım'ın yönettiği maçlarda ise Trabzonspor'un yüzü gülmüyor. Bugüne kadar Trabzonspor'un 18 maçında düdük çalan Yıldırım, söz konusu maçlarda Bordo-mavili takım ile yıldızı barışmadı. Yıldırım ile Bordo-mavili takım oynadığı maçlarda 4 galibiyet, 7'şe beraberlik ve mağlubiyet elde etti. Attığı 21 gole karşılık ise kalesinde 21 gol gördü.

 

Yunus Yıldırım'ın yönettiği Trabzonspor maçları

Trabzonspor-Kayserispor: 3-3

Fenerbahçe-Trabzonspor: 1-1

M.P Antalyaspor-Trabzonspor: 1-0

Trabzonspor -Galatasaray: 1-0

Trabzonspor-İ.B.Belediyespor: 0-0

Trabzonspor-Ankaragücü: 3-0

Beşiktaş-Trabzonspor: 1-1

Trabzonspor-Gaziantepspor: 1-1

Kayserispor-Trabzonspor: 1-0

Trabzonspor-Galatasaray: 2-2

Trabzonspor-Ankaragücü: 0-0

Denizlispor-Trabzonspor: 3-4

Trabzonspor-Beşiktaş: 1-2

Gençlerbirliği-Trabzonspor: 1-0

Galatasaray-Trabzonspor: 1-0

Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor: 1-0

Galatasaray-Trabzonspor: 4-1

Trabzonspor-Malatyaspor: 3-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor