TS'de Yattara'nın dönüşü

Trabzonspor'da görev yaptığı 6 sezon içerisinde en verimsiz dönemini yaşayan İbrahima Yattara, Antalyaspor maçındaki asisti ile ligde uzun bir aradan sonra takımının skoru değiştirmesine katkıda bulundu. Umut'a yaptığı asistle takımının galip gelmesinde ö

TS'de Yattara'nın dönüşü

Trabzonspor'da görev yaptığı 6 sezon içerisinde en verimsiz dönemini yaşayan İbrahima Yattara, Antalyaspor maçındaki asisti ile ligde uzun bir aradan sonra takımının skoru değiştirmesine katkıda bulundu.

Umut'a yaptığı asistle takımının galip gelmesinde önemli rol oynayan Gineli oyuncu, ligde 13 haftalık bir aradan sonra asist yaptı.

En son ligin 9. haftasında bordo-mavili takımın deplasmanda 4-0 kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında asist yapan İbrahima Yattara, ligde 12 haftalık bir aradan sonra asist yaptı.

Ligde 2 golü bulunan Yattara, asist sayısını da böylece 2'ye çıkarmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor