TS'de yabancılarda son durum!

Gelecek sezon için şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmanın planlarını yapan Trabzonspor’da gönderilmesi beklenen yabancı oyuncular için görüşmeler sürüyor.Haber61.net’in edindiği bilgiye göre, şuanda Dünya Kupasında Fildişi Sahili ile mücadele eden Bamb

TS'de yabancılarda son durum!

Gelecek sezon için şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmanın planlarını yapan Trabzonspor’da gönderilmesi beklenen yabancı oyuncular için görüşmeler sürüyor.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre, şuanda Dünya Kupasında Fildişi Sahili ile mücadele eden Bamba’ya İngiltere’den talip olduğu, Bordo Mavili kulübün bir diğer futbolcusu Colman’a da aynı ülkeden bir takımın talip olduğu öğrenildi.

JANKO KENDİ ÜLKESİNE

Trabzonspor’un büyük umutlarla Porto’dan transfer ettiği ve bir türlü beklenen çıkışı yapamayan Janko ile, kendi ülkesi olan Avusturya’dan bazı kulüplerin ilgilendiği belirtildi.

JEBRİN TÜRKİYE’DE

Bucaspor’dan Trabzonspor’a gelen ancak buradan 1461 Trabzon’a kiralanan Jebrin’e Türkiye’den Alanyaspor ve Giresunspor’un talip olduğu öğrenildi.

Trabzonspor Yönetimi bu oyuncular için görüşmelerini sürdürürken bu oyuncuların elden çıkarılması halinde gelecek sezon için düşünülen yabancı oyuncu transferinin daha rahat yapılabileceği ifade edildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor