TS'de tüzük görüşülecek

Beşiktaş maçını yönetim kurulu da en az futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar kadar heyecan içinde bekliyor... Sezonun bu ilk büyük müsabakasında kurulan yeni takımı izleme fırsatı bulacak olan Karadeniz ekibinin kurmayları, Beşiktaş maçı öncesinde tak

TS'de  tüzük görüşülecek
Beşiktaş maçını yönetim kurulu da en az futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar kadar heyecan içinde bekliyor... Sezonun bu ilk büyük müsabakasında kurulan yeni takımı izleme fırsatı bulacak olan Karadeniz ekibinin kurmayları, Beşiktaş maçı öncesinde takıma destek vermek için Trabzon'a üs kuruyor. Hafta başında bir yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirecek olan Bordo-Mavililer'de zorlu 90 dakika için uygulanacak prim sistemi görüşülecek ve bir karara varılacak.

Tüzük oturumu bugün
Yönetim kurulundaki tek gündem maddesi elbette ki, Beşiktaş sınavı olmayacak. Son günlerde sıkça konuşulan geçen sezonki Beşiktaş-Trabzon maçının yanı sıra, yeni yayın geliri dağılım kararları paralelinde çözüm yolları da araştırılacak. Bu arada Trabzonspor Kulübü'nün tüzük tadilatı kongresi de bugün yapılıyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek oturumun başlama saati ise 11.00.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor