TS'de Transferde son gelişmeler

Zokora ve Henrique ile anlaşan Trabzonspor'da Transferde gelişmeler Adrian Mierzejewski transferine bağlı. Trabzonspor  transferde, öncelikli hedefi  Polonya’nın Varşova takımında forma giyen Adrian Mierzejewski. Bu transferde sorun çıkması durumunda Ramo

TS'de Transferde son gelişmeler

Zokora ve Henrique ile anlaşan Trabzonspor'da Transferde gelişmeler Adrian Mierzejewski transferine bağlı.

 Trabzonspor  transferde, öncelikli hedefi  Polonya’nın Varşova takımında forma giyen Adrian Mierzejewski. Bu transferde sorun çıkması durumunda Ramoriç’e imza attırılacak.

Adrian Mierzejewski’yle her konuda anlaşan Trabzonspor’un önündeki engel Varşova kulübü başkanı. Başkan Wojciechowski oyuncusunu bırakmaya yanaşmıyor.

Adrian Transferini Pazar gününe kadar sonuçlandırmaya çalışan yönetim bu futbolcuyu Trabzonspor’a kazandırmaya kararlı

Trabzonspor yönetimi bir yandan Adrian için Varşova kulübünü ikna etmeye çalışırken bir yandan da bu transferde yaşanabilecek olumsuzluğa karşı Sevillalı Ramoriç ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspor’da gündemi uzun süredir meşgul eden Klose transferi ise oyuncunun çocuklarının okul problemi nedeniyle kesinlikle kapandı.

Chu Young Park'ta engel ne?

Kanoute, Demel ve Bravo gündemde mi?

Yerlide hedefte kimler var?

Sayfa 2'de

 

 

Chu Young Park’a askerlik engeli

Bu yıl Fransa liginde küme düşen Monaco’nun formasını giyen ve Şenol Güneş’in de Güney Kore’den öğrencisi Chu Young Park’ın transferine askerlik engeli.

Güney Kore’li oyuncu ülkesinin kanunlarına göre askerliğini ancak 26 yaşına kadar erteleyebiliyor. 25 yaşında olan Chu Young Park’ın önümüzdeki yıl 26 askere alınacağı için Trabzonspor oyuncunun transferinden vazgeçti.

Kanoute, Demel ve Bravo gündemde mi?

Yerlide hedefte kimler var?

Sayfa 3'te

 

 

Medyada yer alan diğer yabancı isimler.

Medyada ismi yer alan Kanoute, Guy Demel ve Raul Bravo isimleri ise kesinlikle Trabzonspor yönetiminin transfer gündeminde yok.

Trabzonspor yabancı transferinde ya Adrian ya da Ramoriç'i kadrosuna katacak. Bu iki ismin dışındaki isimler sadece medyada yer alan ancak Trabzonspor'un gündeminde yer almayan isimler.

Ünal Karaman'ın Arjantin'de takip ettiği Flumunenseli Mouro ise Trabzonspor'un uzun süredir takip ettirdiği ve transferdeki gelişmelere göre rotasını çevirebileceği bir diğer oyuncu.

Henrique ve Zokora ile yabancı sayısı 10'a çıkan Trabzonspor'da Adrian veya ramoriç ikilisinden birinin imza atması ile sayı 11'e çıkacak.

Gabriç'in sözleşmesini dondurmayı düşünen Trabzonspor yönetimi takımdan ayrılması kesinleşen yabancı oyuncuların durumuna göre diğer eksiklik duyduğu mevkilere yabancı arayışına girişecek.

 

Yerlide hedefte kimler var?

Sayfa 4'te

 

Yerlide hedefler

Trabzonspor’da daha önce anlaşılan ve bu hafta imza attırılacak olan Sercan Kaya, Eren Albayrak ve Barış Özbek isimlerinin dışında gündemdeki iki isim Bursasporlu Turgay Bahadır ve Ozan İpek.

Trabzonspor yönetimi şu anda bu iki oyuncuyu kadrosuna katabilmek için girişimlerini sürdürüyor.

Turgay ve Ozan transferindeki gelişmelere göre yerli transferde yeni isimlere yönlenilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler