TS'de transferde hayal kırıklığı

Trabzonspor'un ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampı sona erdi.Bosingwa, Emre Güral, Mustafa Akbaş ve Mustafa Yumlu'nun performansları ile ön plana çıktığı kamp süresince beklenen transferler gerçekleşmeyince hayal kırıklığı yaşandı. Emre Gü

TS'de transferde hayal kırıklığı

Trabzonspor'un ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampı sona erdi.

Bosingwa, Emre Güral, Mustafa Akbaş ve Mustafa Yumlu'nun performansları ile ön plana çıktığı kamp süresince beklenen transferler gerçekleşmeyince hayal kırıklığı yaşandı. Emre Güral’ın artan performansı ise yüzleri güldürdü.

Trabzonspor’un 6 Ocak’ta başlayan Antalya kampına her sezon olduğu gibi yabancı futbolcular damga vurdu. Colman'ın 3, Malouda'nın ise 5 gün gecikmeyle geldiği kampa  Henrique de izinli olarak 5 gün geç katıldı.

Fildişi Sahilli futbolcu Zokora'nın izninden bir gün önce kampta Bosingwa ise Yoyo test rekorunu kırarak dikkat çekti. Forvet ve orta saha transfer beklentileri ile geçen kampa yeni transfer olarak sürpriz bir şekilde Kasımpaşa’dan Şahin Aygüneş katıldı. 1461 Trabzon’dan da Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan da kampa çağrıldı.

Trabzonspor yönetiminin, 'Takviyeler kampa yetişecek', teknik direktör Akçay’ın da ısrarla, 'En az 3 futbolcu takviyesine ihtiyacımız var' açıklamasına rağmen, devre arası kampı süresince beklenen transferler gerçekleşmeyince taraftarlar da kampa ilgi göstermedi. Trabzonspor’un antrenmanlarını sayısı 10’u geçmeyen taraftar grupları izledi, hazırlık maçlarında da tribünler boş kaldı.

Bordo mavili takımın Antalya kampına çağrılmayan futbolculardan Aykut Akgün, Çaykur Rizespor’a kiralandı, Giray Kaçar ise Medical Park Antalyaspor’a verildi. Kampa çağrılmayan diğer futbolcular Volkan Şen, Batuhan Karadeniz ve Alanzinho’nun durumundaki belirsizlik ise devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor