TS'de transfer belirsizliği

Ara transferde bazı mevkilere transfer yapmayı düşünen Bordo-Mavili ekip, kamuoyunu uzun bir süre meşgul eden Yusuf transferini gerçekleştiremeyerek bu oyuncuyu Beşiktaş'a kaptırmanın şokunu da hala üzerinden atabilmiş değil.Yusuf Şimşek transferi için Bu

TS'de transfer belirsizliği

Ara transferde bazı mevkilere transfer yapmayı düşünen Bordo-Mavili ekip, kamuoyunu uzun bir süre meşgul eden Yusuf transferini gerçekleştiremeyerek bu oyuncuyu Beşiktaş'a kaptırmanın şokunu da hala üzerinden atabilmiş değil.

Yusuf Şimşek transferi için Bursaspor kulübü ve futbolcu ile görüşmeleri  yapan, mali sayman ve transfer komitesi üyesi Mahmut Aksu Yusuf'un Trabzonspor kampından alınarak Beşiktaş'a transfer olmasının ardından, rotayı yurt dışına çevirdi.

Yurt dışında belirlenen bazı isimlerle görüşmeler yapan Aksu şu ana kadar bu transferlerden de olumlu bir sonuç alamadı.

Hacısalihoğlu “Hiç transfer yapmayabiliriz”

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu haber61'e yaptığı açıklamada daha önceden görüştükleri 10-12 isimle görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, takıma direk katkı yapacak futbolcu aradıklarını, düşündükleri yapıdaki futbolcularında maliyetlerinin yüksek olduğunu belirtti.

Yüksek  rakamlarla transfer yaparak kuübün bütçesini sarsmak istemediklerini de ifade eden asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu “1-2 oyuncu transfer edebiliriz, hiç de transfer yapmayabiliriz” dedi.

Taraftar transfer istiyor:

Trabzonspor'a transferi bitti derken Beşiktaş'a kaptırılan Yusuf Şimşek'ten şokundan sonra , isimleri daha önceden belirlenen futbolcuların transferlerinde olumlu bir gelişme sağlanamadı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun “Kadromuzu yetersiz görmüyoruz, hiç transfer de yapmayabiliriz” açıklamasına , Trabzonspor taraftarları yoğun tepki gösterdi.

Takımın acil olarak birkaç futbolcuya ihtiyacı olan bazı taraftarlar yaptıkları yorumlar ve gönderdikleri e-maillerde yönetimden transfer beklediklerini ısrarla vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler