TS'de tehlike sinyalleri

Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-2 mağlup etmesine rağmen son iki haftada hatalı goller yiyen Trabzonspor savunmasına nazar değdi. Namağlup olarak yoluna devam eden ve deplasmanda 2-1 yenik duruma düşmesine rağmen skoru 3-2 ge

TS'de tehlike sinyalleri

Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-2 mağlup etmesine rağmen son iki haftada hatalı goller yiyen Trabzonspor savunmasına nazar değdi.

Namağlup olarak yoluna devam eden ve deplasmanda 2-1 yenik duruma düşmesine rağmen skoru 3-2 getirerek liderliğini Konya deplasmanında da koruyan Trabzonspor'da son haftalarda yenilen hatalı goller keyifleri kaçırmaya başladı. Özellikle Ankaraspor, Ankaragücü, Beşiktaş ve Denizlispor maçlarında oldukça başarılı bir performans sergileyerek rakiplerine gol fırsatı vermeyen bordo-mavili takımın savunması söz konusu maçlarda kalesinde sadece 1 gol gördü. Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında 2-1 yenik duruma düşmesine rağmen skoru 3-2 getiren Karadeniz temsilcisinde son iki haftada yenilen 4 gol sonrası Trabzonspor savunmasında tehlike çanları çalmaya başladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın 1. bölgede görev verdiği oyuncular Song, Egemen, Cale, Serkan Balcı ve zaman zaman da Tayfun Cora'nın görev aldığı ve geçilmez denilen Trabzonspor savunması, iç sahada oynanan Antalyaspor ve deplasmanda oynanan Konyaspor maçlarında açık vermeye başladı. Diziliş hatalarının yanı sıra bireysel hatalarında ön plana çıktığı son iki haftada Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yenilen hatalı goller sonrası 1. bölgede bir takım tedbirler alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler