TS'de tatil sona eriyor

Karadeniz temsilcisinde tatil bugün sona eriyor. Oyuncularının yorgunluğunu göz önünde bulunduran ve ilk kez 3 günlük bir izin jesti yapan teknik direktör Ersun Yanal'ın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki buluşma saatini ise 20.00 olarak belirlediği kayded

TS'de tatil sona eriyor
Karadeniz temsilcisinde tatil bugün sona eriyor. Oyuncularının yorgunluğunu göz önünde bulunduran ve ilk kez 3 günlük bir izin jesti yapan teknik direktör Ersun Yanal'ın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki buluşma saatini ise 20.00 olarak belirlediği kaydedildi.

Çalışmalara verilen uzun arayla toparlanan Bordo-Mavili futbolcularla Yanal'ın bugünkü tek antrenman öncesinde kısa bir toplantı yaparak durum değerlendirmesinde bulunacağı dile getirildi. Trabzonspor'da zorlu Sivasspor müsabakası öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor