TS'de sol kanat sıkıntısı

Yusuf Erdoğan'ın cezalı olması ve Malouda'nın sakatlığı Trabzonspor'da yeni bir sıkıntıyı gündeme getirdi.Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Trabzonspor'da, Malouda'nın 39. dakikada sakatlık geçirmesi, onun ye

TS'de sol kanat sıkıntısı

Yusuf Erdoğan'ın cezalı olması ve Malouda'nın sakatlığı Trabzonspor'da yeni bir sıkıntıyı gündeme getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Trabzonspor'da, Malouda'nın 39. dakikada sakatlık geçirmesi, onun yerine oyuna dahil olan Yusuf Erdoğan'ın ise kırmızı kart görerek 79. dakikada cezalı duruma düşmei bordo mavili kulüpte yeni bir sıkıntının gündeme gelmesine neden oldu.

SOL KANATTA KİM OYNAYACAK?

Fransız Yıldız Malouda'nın çekilen MR sonucunda bu hafta oynanacak olan Akhisar Belediyespor maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi. Bu gelişme Akhisar maçında sol kanatta kimin oynağacağı sorularını ortaya çıkardı.

Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın sol kanatta kimi oynatacağı merak konusu olurken Kasımpaşaspor'dan transfer edilen Şahin Aygüneş'in bu maçta formaya en yakın isim olduğu tahmin ediliyor. 

Ayrıca Akçay'ın yeni transfer Özer Hurmacı'ya orta sahada görev vermesi halinde Polonyalı oyuncu Adrian'ı sola çekebileceği de düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor