TS'de Slyva için neler yapılıyor?

Trabzonspor transfer ettiği ancak kulübüyle yaşadığı sorun nedeniyle bir türlü bonservisini alamayan Senegalli kaleci Tony Sylva ile ilgili Lille kulübüyle görüşmeler başladı. Bu oyuncunun bonservis sorununu çözmek üzere Fransa'ya giden Mali Sayman Mahmut

TS'de Slyva için neler yapılıyor?

Trabzonspor transfer ettiği ancak kulübüyle yaşadığı sorun nedeniyle bir türlü bonservisini alamayan Senegalli kaleci Tony Sylva ile ilgili Lille kulübüyle görüşmeler başladı.

Bu oyuncunun bonservis sorununu çözmek üzere Fransa'ya giden Mali Sayman Mahmut Aksu, gördüğü misafirperver yaklaşımın ardından Fransız yöneticilerle masaya oturdu. Son derece olumlu bir atmosferde gerçekleşen görüşmede taraflar arasında FİFA yönetmeliklerinin uygulanması anlamında fikir ayrılığının bulunmadığı açıklandı.

Lille FİFA Diyor
Eğer iki kulüp görüşmeler sonucunda 1 Eylül akşamına kadar bonservis konusunda anlaşmaya varırlarsa Sylva resmen Trabzonsporlu olacak. Aksi taktirde FİFA'nın oyuncuyla ilgili vereceği karar beklenecek.

Yapılan ilk görüşmelerde Lille kulübünün sorunu FİFA'nın çözmesi yönünde tavır sergilediği tespit edildi. Bordo-Mavili yönetim kurulunun konuyu FİFA'ya bırakmadan Tony Sylva'nın bonservisini almaktan yana görüş bildirdiği ve bu yöndeki görüşmelerin sürdürüleceği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor